Werken met asbest is een serieuze zaak. Hoe kun je veilig, gezondheid en milieuverantwoord werken in de installatiebranche? UNETO-VNI geeft een antwoord vanuit de installatiepraktijk. Onderstaande uitgaves bevatten onder andere een overzicht van de wettelijke regelingen, de Arbocatalogus voor de installatiebranche en de daarbij horende rechten en plichten van werkgevers en werknemers.

Het blauwe boekje installatietechniek

Het Blauwe Boekje Veilig, Gezond en Milieuverantwoord
werken in de installatietechniek

Het Blauwe Boekje is praktisch, handzaam en volledig. Voor werkgevers nuttig in het kader van VCA en toolbox-meetings. Voor monteurs een onmisbaar instrument in de gereedschapskist!

Werken met asbest

Werken met Asbest Weet als ondernemer waar u aan begint

Deze brochure is bedoeld voor werkgevers in de installatiebranche en bevat actuele informatie over de regelgeving en het beleid ten aanzien van asbest, op het gebied van milieu- en arbeidsomstandigheden.

De risicos van asbest voor werknemers in de installatiebranche

De risico’s van asbest ”Inspectie SZW, Joost”

Werknemers in de installatie- en isolatiebranche lopen kans tijdens hun werk in aanraking te komen met de kankerverwekkende stof asbest. In deze film volgen we het leven van monteur Joost, die op een dag tijdens zijn werk ongemerkt schadelijke asbestvezels inademt.

Bijlagen

Bron: Uneto-Vni

Download Adobe Reader voor PC
Download Adobe Reader voor Android

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *