Clevers Asbestsanering

Clevers Innovation is dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe protocollen om het asbest nog veiliger te verwijderen. Clevers Innovation is onderdeel van Clevers Asbestsanering B.V. en ligt in het Zuiden van Limburg, gevestigd in de mooie cultuurstad Kerkrade.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat anno 2009 is opgericht door dhr. Clevers en is sindsdien actief als onafhankelijke partij in het verwijderen van asbesthoudende toepassingen, asbestverontreinigingen en het opruimen van asbest bij brand- en stormschade.

Asbestsanering is een vak apart waarbij je continu moet verbeteren. Onze werknemers beschikken dan ook allemaal over een groot pakket aan vakspecifieke opleidingen en worden iedere dag weer bijgepraat over verbeteringen cq. veranderingen in onze eigen plan van aanpak. Alle medewerkers hebben de beschikking over een met zorg samengesteld assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen welke volledig is afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften.

Clevers Asbestsanering BV neemt voor u het hele traject uit handen. Van asbestinventarisatie tot melding, asbestsanering en stort, alles kunnen wij voor u verzorgen, u heeft er geen omkijken na. Ons werkgebied ligt in een straal van ongeveer 130 kilometer rondom Kerkrade.

Ons klantenbestand is divers, van particulieren, woningstichtingen en gemeentes tot makelaars maar ook agrarische bedrijven. Een ding hebben zij in elk geval allemaal gemeen, ze hebben specifieke wensen, ze willen begrepen worden, ze willen op een prettige manier zaken doen maar vooral er van uit kunnen gaan dat de gezondheidsgevaarlijke stof asbest ook veilig wordt verwijderd.

Hiervoor bent u bij Clevers Asbestsanering BV aan het juiste adres. Wilt u weten of uw gemeente in ons werkgebied valt? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers kan u meteen vertellen of wij de asbestsanering voor u kunnen uitvoeren.

Werkgebied Clevers Asbestsanering
Foamshield

Clevers Asbestsanering heeft tevens haar eigen technische dienst en haar gecertificeerde keurmeesters werken met de meest moderne (keurings)apparatuur. Doordat wij als enige in Limburg onze apparatuur zelf in-house vakkundig kunnen onderhouden kunnen wij de veiligheid van onze medewerkers en de bedrijfszekerheid van onze apparatuur en gereedschappen beter waarborgen.

Onze kennis en opgedane ervaring geven ons het vertrouwen om ook in meer complexe situaties de juiste beslissingen te nemen. Daarnaast zitten we barstensvol vernieuwende ideeën om het asbestverwijderen nog veiliger te maken dan vereist zodat tijdens het demonteren en opruimen van de asbest het gezondheidsrisico nog verder kan worden ingeperkt.

Door het vertrouwen van de klant en de inzet van ons deskundig opgeleid en gemotiveerd personeel, kunnen wij elke opdracht goed aanpakken en zo werken aan een beter milieu voor de toekomst van uw en onze kinderen. Daar zijn wij “Clevers Asbestsanering B.V.” bijzonder trots op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *